Megérkeztünk Kambodzsába!

 2009.04.14. 17:08

Röpke 22 óra utazás után szerencsésen landoltunk Siem Reap nemzetközi repülőterén, és habár előbb szálltunk le mint azt a menetrend írta, már várt minket Lorry, a sofőrünk, aki rövid autókázás után kitett minket a szállodánál. Valószínűleg ugyanő fog minket az elkövetkezendő 2 napban fuvarozni Angorban, illetve utána is a többi kirándulásunkon. Majd szólok neki holnap, hogy a klímát nem feltétlenül 18 fokon kell járatni, ha 25-re teszi, akkor is 10 fokkal lesz hidegebb a kocsiban mint kint...

A Bangkok Airlines-szal tettük meg az utolsó szakaszát az útnak, amely 35 percig tartott, de komplett 3 fogásos vacsorát szolgáltak fel thai sörrel! A Malévnek is lenne mit tanulnia tőlük. Lorry nagyon kedves volt, mint minden kambodzsai és persze thai, akikkel eddig találkoztunk. A hosszabb úton hozott minket a hotelbe, hogy megmutassa a templomokat kivilágítva, gyönyörű látvány volt. Holnap reggel nyolckor fog várni minket, és irány Angkor!

Addig is este hallgatjuk a helyi zenét, ami mindenhol hangosan megy a környéken, az újév tiszteletére. Itt már a rendőrség betiltotta a vízipisztolyozást, és locsolást, nem úgy mint Thaiföldön, így itt csak partival ünnepelnek. Azért holnap mindenképpen kipróbáljuk a medencét is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kamboviet.blog.hu/api/trackback/id/tr971064879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szarazpezsgo 2009.04.14. 22:51:42

Ha ennyire király a Bangkok Airlines, akkor miért tüntetnek annyit a reptéren? Ott is jó a kaja? ;-)

Na mindegy, most lépek
Tovaris.

P.S. Merry New Year! :-D
P.S.2 Jók a fotók :-D

A.T.S. 2009.04.15. 22:27:16

Szevasztok!

Boldog Új Évet xD
Télleg mien a kaja? Vagy inkább csak konzervet eszetek a kutyaláb meg a lóf...ej helyett O_o? Írjatok sokat meg tegyetek fel sok képet.

Vigyázzatok magatokra (ne üzletelj a maffiával ^^)
A.T.S.
süti beállítások módosítása